Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Tiltak for å opprettholde smittevern på skolebussen

Med raskt skiftende smittetrykk og endringer fra rødt til gult nivå så endres også etterspørselen etter skoleskyss. Skoleskyssen skjer i all hovedsak med det ordinære åpne busstilbudet og med blanding av elever fra ulike skoletrinn.

På rødt nivå og med forsterkede tiltak så er det mange som har forventninger til at Østfold kollektivtrafikk skal sperre av seter og redusere til halv kapasitet. Smittevernveilederen for kollektivtrafikk fastslår at reisende, også elever, kan sitte skulder ved skulder på rødt og gult nivå. 

Forsterkede tiltak i kollektivtrafikken betyr ikke at man skal sitte på annethvert sete, men derimot at man skal spre seg godt om bord. Østfold kollektivtrafikk vil også understreke at kollektivtilbudet kun skal brukes av de som virkelig må reise. 

Skolebuss

Godt nytt år, alle sammen!

I dag har vi hatt oppstart med alle trinn på plass her på Marker skole. Vi kan heldigvis, til tross for at ungdomstrinnet er satt på rødt nivå, ha alle elever tilstede. Vi tenker på elever og kollegaer i andre kommuner her i landet, som ikke er like heldig stilt i dag. 

SFOvinduet

Ønsker dere alle en god juleferie

Her i Marker er vi heldige. Vi har fortsatt en skole- og barnehagehverdag uten strenge smitteverntiltak, uten påvist smitte, men helt klart preget av å være på gult nivå. Øverst på ønskelista vår har vi et sterkt ønske om å få beholde denne hverdagen helt til jul, og frem mot våren. 

juleglede

FORKJØLA! Når må barnet bli hjemme fra barnehagen og skolen?

Nå er tiden for høstforkjølelse her, og med Covid-19 luskende rundt, og daglig drift på gult nivå i smitteveilederen er det en utfordring å svare på alle henvendelser om neser og halser…

Vi har forsøkt å samle noen tråder, men den siste avgjørelsen må dere foresatte ta selv på bakgrunn av barnets allmenntilstand

høst

Velkommen tilbake til skolen!

Nå gleder vi oss stort til å ønske elever og medarbeidere varmt velkommen tilbake til Marker skole. Håper alle har hatt en god sommerferie, og er klare for nytt skoleår. Ledergruppa har vært i sving hele uken, alle gode medarbeidere er på plass fra mandag av, og neste uke igjen kommer de aller viktigste- elevene! Vi har hatt en god oppstart med glade barn på SFO denne uken. Det er godt med hverdag etter en fin ferie. 

Elever forsidebilde

Snart sommerferie!

Nå avslutter vi skoleåret 2019-2020 😊 Det er med veldig mange rare følelser vi nå tar ferie, rett etter at vi har startet opp etter vårens hjemmeskole. 

Gode dager 1

Fine skoledager

På Marker skole er det veldig mye god aktivitet om dagen. Uteområdene benyttes flittig til fag, samarbeid og lek. Når været nå gir oss så mange fantastiske muligheter for tur, nyter vi skolelivet. 

fisketur II

Annerledes hverdager!

Det jobbes flittig ved fjernkateter og hjemmeskoler om dagen. Læringsgleden er stor, og læringskurven er bratt, både for ledere, lærere, assistenter og elever. 

1 | 2