Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

MOT

Aldri før har så mange ungdom hatt MOT på skolen. MOT Norge jobber for å styrke ungdoms robusthet og å skape klassekulturer der alle er inkludert. Bli med MOTs Regine Oen Hatten til Øygarden ungdomsskule for å vite mer!

MOT-logoen

God førjulsfredag, alle sammen!

Vi ser juleferien komme oss i møte nok en gang, og også i år har vi korona-restriksjonene med oss inn i den. Dette vet jeg ingen av oss hadde på ønskelista, men jeg vil benytte denne anledningen til å uttrykke takknemlighet, stolthet og ydmykhet til alle dere i Marker som bidrar til å redusere omfanget av smitte. Jeg ønsker virkelig, for oss alle sammen, at vi får noen gode fridager uten karantene og smitte.

Det er jul overalt

Skolestart i Marker

Her på skolen er det full fart! Alle medarbeiderne startet i går, og forberedelsene til det nye skoleåret er i full gang. 

Situasjonsbilde; skolestart

Sommerskole i Marker

Utdanningsdirektoratet har i år bevilget midler som skal bidra til at kommunene kan opprette nye sommerskoletilbud, eller utvide eksisterende tilbud, slik at elever i grunnskolen får en arena der de kan delta i faglige, sosiale og kulturelle aktiviteter i skolens sommerferie i 2021.

Nå har vi endelig oversikt over hva vi har å tilby av kurs i løpet av sommeren. Denne artikkelen vil oppdateres fortløpende, da det fortsatt er noen uavklarte muligheter for andre tilbud. Tusen takk til alle dere som har svart på spørreundersøkelsen vår. Det har vært veldig nyttig med den bakgrunnskunnskapen. Vi har prøvd å finne folk til å ivareta de fleste ønskene, og er ganske fornøyde med hva vi har fått på programmet.
Det sendes ut påmeldingskjema via Skooler i løpet av uke 21. 

fisketur III