Samlingspunktet for frivilligheten i Marker

I Marker kommune finnes det allerede mye frivillighet. Vi har utallige lag og foreninger som spesialiserer seg på hvert sitt område, og som med sitt engasjement bidrar med å skape noe verdifullt for innbyggerne i Marker. Vi ønsker å komme i kontakt med de frivillige – du behøver slettes ikke å være del av noe lag eller forening for å drive med frivillig arbeid. Vi vil gjerne høre dine tanker og idéer, om du behøver hjelp med noe, eller om det er noe du ønsker å bidra med. På Marker Frivilligsentral skal frivillig arbeid koordineres og synliggjøres for alle i bygda.

 

En sosial møteplass

Vi håper at Frivilligsentralen vil ha mange bruksområder med tiden. Først og fremst ønsker vi å skape en møteplass for alle. Vi holder til i Storgata 47 (gamle Tollergården i Ørje sentrum), og daglig leder befinner seg her stort sett hver dag. Her har vi et eget møterom som vender ut mot Storgata. Dette rommet kan du booke dersom du for eksempel trenger å holde et møte. Vi har også et kjøkken man kan benytte seg av.

Å komme innom sentralen skal ikke være tungvint eller kreve noen avtale. Vi ønsker besøk fra deg, og håper du vil ta turen innom uten forpliktelser. Vi legger til rette for et hyggelig, uformelt møte!

 

Registrer deg som frivillig!

Hvordan kan jeg melde meg inn som frivillig? Det finnes flere måter, og du velger det som passer deg best.

Vi har en helt egen nettside der alt av informasjon om Frivilligsentralen er samlet. Her kan du registrere deg som frivilligkontakt slik at vi enkelt kan nå deg. Her kan man også lese mer om aktiviteter og tilbud, nyheter, sjekke aktivitetskalender, melde seg på oppdrag og legge inn ønsker:

https://marker.frivilligsentral.no/

Hvis du har andre spørsmål, eller ønsker å registrere deg som frivillig på en annen måte, så er det bare å ta kontakt med daglig leder.