Her på Marker skole er det full fart! SFO er i gang, alle medarbeiderne har startet og forberedelsene til det nye skoleåret er i full gang. 

Nå er vi helt ferdig med sommerferien, og vi ser frem til å få alle elevene tilbake hit til Marker skole. Som foregående år, må vi også si litt om Covid denne gangen. Nedenfor er noen aktuelle punkter hentet fra FHI. Utover dette ber vi dere se på www.fhi.no.

  • Hold deg hjemme ved nyoppståtte luftveissymptomer dersom du føler deg syk. Du trenger ikke teste deg for koronavirus, men du bør bli hjemme til formen er god. Se Helsenorge sin sjekkliste for deg som har symptomer på korona.
  • Restsymptomer som rennende nese, snørr, heshet og noe hoste er greit. 
  • Ta kontakt med legen din dersom du er bekymret for egen helse eller for barnet ditt. 
  • For å minske risikoen for å smitte andre bør du ha god hånd- og hostehygiene. 
  • Dersom du har tatt en test som viser at du er smittet med covid-19 gjelder de samme rådene om å holde seg hjemme hvis man føler seg syk.

nIGyaDxOicwAAAABJRU 5ErkJggg==

FØRSTE SKOLEDAG ONSDAG 17. AUGUST! 

Alle elever starter onsdag 17. august. 

1. trinn møter sammen med foresatte ved 1. klasseinngangen kl. 09.00. Det blir navneopprop og deretter overtar kontaktlærerne. Foresatte kan være med i første økt. Kl. 09.45 blir det en liten infoøkt med praktisk orientering og beskjeder om oppstart, SFO, skyss mm. på personalrommet. 

2.-7. trinn møter ved trappa i skolegården 08.45.

8.-10. trinn møter i skolegården 08.45.

Alle elever har ordinær skoledag, og alle busser går som vanlig.
SFO er åpent som vanlig denne dagen. 

I år som i fjor kjører vi HEI-kampanje, og oppfordrer alle til å ta praten hjemme om vårt felles ansvar for at alle får en god skolestart. Sier du HEI, sier du mer enn du tror, og jeg ønsker at Marker skole skal være en skole der alle blir hørt og sett, og der alle kjenner at de har en genuin plass i fellesskapet. Det er DIN jobb som elev, og DIN jobb som foresatt, og VÅR jobb som ansatte i dette fellesskapet å bidra til dette. 

Vi gleder oss stort til å se dere alle sammen til uka, og ønsker dere en riktig god helg! 

Hilsen rektor Bjørn