"Jeg søkte på stillingen fordi jeg så det var en mulighet for å gjøre en positiv forskjell for brukerne og tjenestene i Marker. Samtidig likte jeg tanken på å få jobbe i en liten kommune hvor jeg kommer tettere på driften og faget omsorg" sier Aalerud. 

Fra tidligere har han utdanning innen økonomi, IT og radiografi. Aalerud har arbeidet som radiograf i sykehuset Østfold, vært verneombud for avdelingen i mange år samt ledet MR-seksjonen på samme sykehus. Nå er han klar for å videreutvikle omsorgstjenestene i Marker kommune. 

"Jeg ser et potensial i å utvikle hjemmebaserte tjenester samt bruke teknologi for å hjelpe folk med å bo hjemme lengre" fortsetter han. Aalerud understreker videre at strammere økonomi for omsorg i fremtiden vil bli en utfordring, men at det da vil være viktig å benytte eksisterende ressurser og teknologi på en god og effektiv måte.

Aalerud har bare vært virksomhetsleder i Marker i noen få uker, men føler allerede at det er et godt arbeidsmiljø.

“Jeg har blitt veldig godt tatt imot av de jeg har snakket med til nå. Inntrykket er at det er et godt miljø, og at det er et veldig bra sted å jobbe. Ansatte og kollegaer har et stort engasjement for arbeidet de utfører. Jeg ser frem til å samarbeide på tvers av virksomheter for å levere gode tjenester til brukerne”, avslutter Aalerud. 

Marker kommune ønsker Magnus Aalerud velkommen og ser frem til et godt samarbeid.