marker.kommune.no

Utdeling av poser til avfallet

Avslappende, Fotograf: IllustrasjonNå er det igjen tid for utdeling av poser til matavfallet, og i løpet av september og første halvdel av oktober vil renovatørene legge igjen 2 ruller til hver abonnent.
Vil minne om at om du trenger nye poser i løpet av året – enten til matavfallet eller plastemballasjen kan du få nye ved å sette en lapp godt synlig til renovatøren. De har poser og sekker med seg i bilen og legger igjen om de får beskjed. Du kan også få dette på servicekontoret i kommunen eller på vårt anlegg på Stegen i Askim.

Nye grønne poser til restavfall – kun til Askim
Som kjent skal disse ikke brukes i nytt utstyr som nå er satt ut i Marker, Eidsberg, Trøgstad, Skiptvet og Spydeberg. Det vil derfor kun bli delt ut nye grønne sekker til abonnentene i Askim - da de ikke får nye beholdere før i desember i år. Utdelingen av sekker i Askim vil skje i løpet av september og første halvdel av oktober.

Våre abonnenter i Hobøl får nytt utstyr fra midten av september. Skulle det være noen der som går fullstendig tomme for grønne sekker før nytt utstyr er på plass fås nye da på servicekontoret i kommunen eller hos oss på Stegen.
Tips en venn Skriv ut