Hjem/Alle tjenester/Barn og unge/Skole og SFO/Nyheter skole

Nyheter skole

ensom lærer

Det går mot påske!

03.04.2020

Vi har lagt tre uker med hjemmeundervisning bak oss, og savnet etter alle fantastiske elever og medarbeidere er STORT her på skolen.  
Vi har lært oss mye, og hatt MYE god aktivitet. Vi har fått til god og tett dialog med dere, en annerledes dialog enn den vi har i hverdagen, men vi opplever den som nær og god allikevel. Vi vil på mange måter komme styrket ut av dette, og ta med oss mye av dette videre når vi gradvis går mot vanlige, fine hverdager igjen.  

 

 

vår ved hallen

Hjemmeskolen fortsetter til 13. april

25.03.2020

I går fikk vi, ikke overraskende, melding fra Erna og Bent om at de strenge tiltakene for å bremse Koronaepidemien videreføres i Norge. Det betyr at den hverdagen vi har rigget oss til med nå, vil vare i hvertfall til over påske.

Situasjonsbilde

Annerledes hverdager!

WIN - What's Important Now??

18.03.2020

Det jobbes flittig ved fjernkateter og hjemmeskoler om dagen. Læringsgleden er stor, og læringskurven er bratt, både for ledere, lærere, assistenter og elever. 

hjemmeskole

Kjære elever og foresatte på Marker skole!

15.03.2020

Situasjonen har endret seg drastisk siden vi la ut info om hvordan vi forholder oss til Korona-viruset og arbeidet med å hindre spredning i befolkningen sist. Her kommer en oppdatering. Vi trenger hverandre i disse dagen, og laget må stå samlet. 

heart_in_hands_pc_400_clr_png

Informasjon til elever og foresatte om Koronavirus

07.03.2020

Vi går ut med denne informasjonen for å fortelle hvordan vi som skole forholder oss til, og hva vi anbefaler i forbindelse med virusutbruddet. Legg spesielt merke til anbefalingene for å unngå smittespredning. 

Leon MOT

Ny dato for foresattekafèen på Marker skole!

Leon fra MOT kommer til Marker tirsdag 5 .mai!

17.01.2020

Da Sverre Ræder fra MOT.no fortsatt ikke er i farta etter benbruddet sitt, har vi fått en ny avtale med Leon Romestrand.
Han vil lede oss igjennom dialog og refleksjon omkring foreldre- og veilederrollen i arbeidet vårt med å bygge robuste barn og unge i Marker kommune. Dette er en del av programmet «Skolen som samfunnsbygger», og arbeidet med MOT-trekanten vil stå i fokus.

  • Skape godfølelsen
  • Sikre bakgrunnsforståelse
  • Praktisere tøff kjærelighet

Nyhet 1

26.11.2019