Hjem/Alle tjenester/Barn og unge/Skole og SFO/Nyheter skole

Det går mot påske!

ensom lærer

Vi har lagt tre uker med hjemmeundervisning bak oss, og savnet etter alle fantastiske elever og medarbeidere er STORT her på skolen.  
Vi har lært oss mye, og hatt MYE god aktivitet. Vi har fått til god og tett dialog med dere, en annerledes dialog enn den vi har i hverdagen, men vi opplever den som nær og god allikevel. Vi vil på mange måter komme styrket ut av dette, og ta med oss mye av dette videre når vi gradvis går mot vanlige, fine hverdager igjen.  

 

 

Påskehilsen

I disse rare dagene har vi takket avdelingsleder Linda Berget for innsatsen for Markerskolen gjennom de siste 6 årene. Hun har startet i ny jobb i Sarpsborg, heldig Ullerøy/Hornes skoler som får henne på laget.  
Vi har også vært ille heldige som har fått Sabine Bonde med oss som ny avdelingsleder. Hun er i dag assisterende rektor på Bjøråsen skole. Hun er opprinnelig Askimjente, og flytter tilbake til IØ denne våren. Vi gleder oss til å få henne med på laget.  

Her presenterer hun seg.

Avdelingsledere frem til sommerferien blir 1.-5. trinn: Ann Sofie, og på 6.-10.trinn: Bjørn. 

 

Hva skjer’a?? 
Frem mot påske skal det tas en avgjørelse for videre smitteverntiltak i Norge. Det er opprettet en ekspertgruppe som skal gi regjeringen og departementene en rapport etter helgen, på bakgrunn av den kommer kunnskapsministeren til å avgjøre om stengte barnehager og skoler videreføres, om det åpnes for noe undervisning, eller om vi åpner for vanlig skole. Vi planlegger her for de tre ulike scenarioene. Elevene får arbeidsplaner som legger opp til hjemmeskole, så vil de justeres etter hvilke føringer vi får når Erna og Guri har pressekonferanse onsdag 8. april. Da må dere følge med, så kommer vi med oppdateringer her så fort vi kan.  

Her kommer noen glimt fra ukene som har gått med hjemmeskole. Disse gode rådene har 10.trinn laget:  

 

Gode råd for LIVET i en merkelig Corona-tid: 

Lag deg en god døgnrytme (lag en plan kvelden i forveien)!  

Ta vare på kroppen din – vær fysisk aktiv – det hjelper for psyken også!  

Vær renslig og vask hendene ofte!  

Respekter mennesker rundt deg og ta dette på alvor!  

Unngå fristelser i uka med sjokolade, chips og for mye telefonbruk! Da blir du slapp og ukonsentrert!  

Ha kontakt gjennom Facetime og videochat!  

Treff en venn ute (unngå å bli ensom)! 

 

 

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger vi får fra dere. Dere må huske på at vi ønsker at dere tar kontakt med oss raskt dersom dere trenger hjelp, lurer på noe, stusser på noe eller er veldig fornøyd med noe. 

 

Telefonnummer til oss  

Mona, rektor: 911698282 
Bjørn, ass.rektor/avdelingsleder 6.- 10.trinn: 46639544 
Ann Sofie, avdelingsleder 1.-5.trinn: 45405631 
Hanne, SFO-leder: 92241572 
Resepsjonen: 92660687 

 

Vi ønsker dere alle en riktig god hjemmepåsketa godt vare på hverandre, følg alle pålegg, #blihjemme, dropp Sverigeturen, vask hendene, gå i skogen og hjelp til å fortsatt holde viruset unna nye kropper å formere seg i. Vi har gjort en kjempeinnsats her i Marker, og er heldig stilt♥️